19.6 C
Igualada
Dissabte, 30 setembre 2023

L’Ajuntament aprova les bases per beques menjador, i estudis universitaris

Un article de

L’Ajuntament aprova les bases per beques menjador, i estudis universitaris
L

Dimarts l’Ajuntament d’Igualada ha celebrat el ple ordinari del mes de maig.
La part resolutiva del ple ha comptat amb l’aprovació del Calendari de Festes Locals any 2023 que són: el dia 11 d’abril de 2023, festivitat del Sant Crist d’Igualada i el dia 28 d’agost de 2023, dia de la Festa Major. Hi ha votat a favor tots els grups municipals a excepció de Poble Actiu que s’ha abstingut.

El següent punt del ple ha aprovat les bases específiques reguladores de les subvencions de l’Ajuntament d’Igualada per a cursar estudis de grau i post graduació universitària. Ha comptat amb el suport de tots els grups i l’abstenció de Poble Actiu.

El mateix resultat de vots a permès aprovar les bases dels ajuts per les escoles bressol, pel servei de menjador i per l’adquisició de llibres i material escolar Seguidament el consistori ha aprovat, per unanimitat, la pròrroga del pla local d’infància i adolescència de l’Ajuntament d’Igualada També per unanimitat s’ha aprovat l’atorgament de subvencions de l’Ajuntament d’Igualada a entitats sense Ànim de lucre per a projectes i activitats d’interès social.

El ple ha aprovat la declaració institucional sobre la lluita contra el frau i del pla de mesures antifrau de l’Ajuntament per a la gestió dels fons del pla de recuperació, transformació i resiliència. Tots els grups hi ha votat favorablement. En els últims punts s’han aprovat diverses sol·licituds de bonificació sobre construccions amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte Poble Actiu que s’ha abstingut.

Finalment s’han aprovat dues mocions no resolutives. Una per a millorar la seguretat i la convivència a Igualada presentada per Igualada Som-hi i una altra del grup Junts per Igualada que reclamava més places de formació professional a l’Anoia.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Portada | 📰Ja pots consultar la portada d'aquesta setmana de l'edició en paper de La Veu de l'Anoia👉https://ow.ly/ftZL50PQIpO

🏭 L’antiga fàbrica Depunt es convertirà en 12 habitatges cooperatius 👉https://ow.ly/tmNL50PQEjx

✏️"S’ha adjudicat el dret de superfície del solar i l’edifici, seguint les línies de l’avantprojecte presentat el passat juny".