L’acte de Rufián i Vergés desborda el Teatre Unió Agrícola d’Òdena

2341

Aquest divendres al vespre va tenir lloc al Teatre Unió Agrícola d’Òdena un acte d’Esquerra Republicana encapçalat per la diputada igualadina Alba Vergés i el diputat Gabriel Rufián.

El Teatre Unió Agrícola d’Òdena es va quedar petit per acollir aquests dos líders polítics de l’esquerra catalana. Desenes de persones es van haver de quedar a les portes i des de fora van seguir l’acte, desafiant el fred però amb l’orella ben parada per escoltar les reflexions dels republicans.

L’acte, moderat per Maria Sayavera, va començar amb dos discursos per part de Vergés i Rufián. Al cap d’uns minuts, va començar un interessant torn de preguntes per part del públic assistent. Qüestions com què passarà si guanyem les eleccions del 21-D? Quina seguretat tenim que siguin unes eleccions netes? Per què van decidir els partits independentistes anar en llistes separades? Estàvem o no preparats per la república?

Vergés i Rufián van respondre totes aquestes preguntes i més, amb una gran expectació i amb un to distès, diferent al que ens té acostumats Rufián en els seus discursos al Congreso de los Diputados o en entrevistes televisives. Tots dos van demanar omplir les urnes el pròxim 21-D, al·legant que aquestes eleccions són el referèndum pactat encobert. Vergés també va recordar que a partir de la setmana vinent s’obrirà el termini per qui es vulgui apuntar per ser apoderat d’Esquerra Republicana durant les eleccions a l’Anoia.

Justament aquest divendres era l’últim dia per presentar les llistes electorals de cara al proper 21-D en que es va confirmar que Vergés anirà de número 6 a les llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Ton Casellas / Fotos: Manel Marimon i Gomis