La propera edició del Rec.0 obrirà nous espais, com l’adoberia de Cal Segall, del segle XVIII, o Cal Valls

294

Del 7 al 10 de novembre el barri industrial del Rec tornarà a viure una transformació total amb la celebració de la 19a edició del Rec.0 Experimental Stores, el festival de pop-up stores de moda on grans marques venen estocs en un ambient festiu i transgressor. A la moda s’hi suma una agenda de concerts als tres escenaris del circuit i l’oferta gastronòmica del Rec Street Food amb food trucks repartits per tot el circuit.

L’obertura de nous espais del barri, com l’adoberia Cal Segall o Cal Valls, a la baixada de la Unió i la placeta al costat de Cal Granotes serà sens dubte un dels nous atractius del circuit Rec.018. I les noves adoberies seran un reclam on s’hi instal·laran les marques infantils més transgressores que formen l’oferta Reckids.

Les firmes anoienques seran molt presents en aquesta 19a edició, amb marques i dissenyadors com Sita Murt, Messcalino, Ingrid Munt, Jordi Rafart, Boxley, Punto Blanco, Micu Micu, Nona Bcn, Tres Xics o Transcendental, a més de comercials de l’Anoia que vendran estocs de grans dissenyadors i marques com Pepe Jeans, Javier Simorra o Superdry. No hi faltaran, tampoc, grans firmes com Levi’s, New Balance, Adidas, Mango, Camper, Billabong, Reebok, Volcom o DC Shoes.

L’agenda de concerts torna amb força. Quatre escenaris situats en àrees diferents del circuit Rec oferiran més d’una vintena de concerts i sessions de DJ, tots gratuïts. Destaquem, en aquesta edició, grups com Chet, Root Diamonds, Miss Loopita, Mar Gabarre, Red Rombo o Beth. A més d’artistes anoiencs com Albert Gàmez, David Dàmaso, Dj Fixi, Dj PD Efa, o Milton Salazar.

El divendres 9 de novembre, a les 19h, tindrà lloc una nova edició del Recmeeting, un debat sobre temes vinculats al Rec. Aquesta vegada la xerrada girarà entorn de l’esport com estil de vida i comptarà amb la presència de la corredora Núria Picas i la nutricionista Sandra Sardina, i moderat per la periodista Maria Almenar i amb la col·laboració d’Ametller Origen i Buff. Aquesta acte tindrà lloc a l’espai cultural del restaurant Somiatruites.