La Generalitat aprova una ajuda de 350.000 euros per a l’ampliació de l’Escola Copons

0
750

El Govern de la Generalitat ha aprovat una dotació de 350.000 euros que es destinaran a les obres d’ampliació de l’Escola Copons-ZER Vent d’Avall (Zona Escolar Rural). L’aprovació del Govern farà possible fer front a les despeses econòmiques que es derivin del conveni de col·laboració que se subscriurà amb l’Ajuntament.

El conveni entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament permetrà  dur a terme les obres d’ampliació i millora de l’edifici de la rectoria per ubicar els alumnes de l’Escola Copons. L’aportació d’Educació es durà a terme en dues anualitats: 175.000 euros per al 2020 i 175.000 euros el 2021. Al marge de l’aportació de la Generalitat, l’Ajuntament de Copons també hi destinarà com a màxim 350.000 euros.

Es tracta d’una escola cíclica –és a dir, no completa- de 3 unitats d’educació infantil i primària, i amb aquest acord es durà a terme una ampliació llargament esperada per la comunitat educativa del municipi. L’ampliació permetrà alhora unificar l’alumnat en un sol centre, que fins ara estava repartit en edificis de l’Ajuntament.

Compartir