14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

La Festa del Sant Crist recupera una certa normalitat
L

Publicitat

Enguany, els actes finals de la festa del Sant Crist d’Igualada, si bé no podran gaudir de l’esplendor habitual, sí que és cert que recuperen una certa normalitat respecte l’any anterior, en que no pogueren gaudir de l’assistència de fidels.

Per motius d’aforament, tots els actes tindran lloc a la Basílica de Santa Maria. Avui Divendres Sant, a les 11 del matí, tindrà lloc el Via Crucis, presidit per Mn Xavier Bisbal, prior eclesiàstic. El dilluns de Pasqua, 5 d’abril, a 2/4 de 8 de la tarda, es celebraran les Vespres Solemnes, presidides pel pare Francesc d’Igualada, guardià del convent dels Frares caputxins.

L’endemà, dimarts de Pasqua, 6 d’abril, dia del Sant Crist d’Igualada, les celebracions sofriran les modificacions més importants. Enguany hi hauran dues Misses Solemnes seguides d’un acte processional amb la imatge del Sant Crist a l’interior de la Basílica. Les celebracions seran a les 11h del matí, presidida pel bisbe de Vic Mn. Romà Casanova, i a les 18:30, presidida per Mn. Pere Oliva, igualadí, vicari episcopal i canonge de la Catedral.

Als efectes de no sobrepassar l’aforament permès a la Basílica, per poder assistir a qualsevol de les dues Misses Solemnes del dia del Sant Crist, caldrà reservar plaça al Despatx Parroquial de Santa Maria (Tel 93 380 0040), fins el dimecres 31 de març, de 11 a 12 del matí i de 15 a 17 de la tarda. Els fidels hauran d’assistir a qualsevol de les dues celebracions amb la invitació que se’ls faciliti, on ja hi figurarà el lloc que hauran d’ocupar. Al final de les celebracions que tindran lloc fins el dimarts de Pasqua, i si encara hi ha invitacions disponibles, es podran recollir les mateixes.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies