La falta d’encert condemna el CF Igualada a una derrota massa àmplia

9 de setembre de 2019

La Tercera Divisió Nacional tornava a Les Comes després d’onze anys. Era la segona jornada de Lliga i el rival una UA Horta que també havia perdut en la primera jornada de competició. Els igualadins sent conscients que en el partit anterior el joc havia sigut bo, van repetir alineació.

Un cop iniciat el matx, la tònica de passada setmana va seguir al camp. Domini blau amb la pilota i incomoditat en els contracops visitants. Amb aquesta tònica, els locals van tenir ocasions molt clares per avançar-se en el marcador. Però, de nou, la falta d’encert i l’habilitat del porter de l’Horta, ho van impedir.

Arribada la mitja hora de joc, en el millor moment del conjunt local, va arribar un gran sotrac. Pilota llarga a l’esquena de la defensa anoienca, i gol dels barcelonins. Això va fer decaure l’ànim de l’Igualada, i només tres minuts més tard, Adri feia el segon. El partit es posava complicat pels interessos locals. Amb aquesta situació, els visitants van tenir oportunitats per augmentar el marge, però la defensa igualadina ho va impedir. S’arribava al descans amb un zero a dos bastant enganyós.

Al descans, els blaus van fer un doble canvi per intentar revertir la situació. I l’enfrontament es va obrir més que mai. Els igualadins intentaven reaccionar, però les pèrdues de pilota i els contracops de l’equip visitant posaven més complicat el partit.

I el panorama encara es posava pitjor quan Óscar, per lesió, deixava l’equip amb deu. I més, quan Bernat era expulsat, a falta de deu minuts per la finalització. Aquest fet va ser aprofitat per l’Horta per augmentar el resultat definitiu fins al zero a quatre.

Aquest dimecres 11 de setembre, els jugadors d’en Moha visitaran el camp de la UE Castelldefels, a les 18:30.