Jordi Puntí presenta “Confeti” a la Biblioteca Central

23 d'abril de 2024

L’escriptor Jordi Puntí presentarà Confeti, la novel·la guanyadora del 64è premi Sant Jordi convocat per Òmnium Cultural a la Biblioteca Central d’Igualada dijous 25 d’abril, a les 7 del vespre, en una conversa entre l’autor i Joan Carles Estrella.

El llibre és un joc de miralls en què la imaginació conviu amb la voluntat de ser etern.
Un periodista d’espectacles americà segueix les passes de la figura extravagant de Xavier Cugat en el seu periple musical de Nova York a Hollywood i Las Vegas, de l’Havana a l’hotel Ritz de Barcelona, i en descriu les festes, els flirtejos i les xafarderies de l’star system que l’envolta. Amb el temps, el reporter s’acaba convertint en un alter ego de Cugat.

Jordi Puntí (Manlleu, 1967) és autor de tres llibres de contes: Pell d’armadillo (1998), Animals tristos (2002) i Això no és Amèrica (2017). El 2010 va publicar la seva primera novel·la, Maletes perdudes, que entre d’altres va obtenir el premi Lletra d’Or, Llibreter i Nacional de la Crítica, i s’ha traduït a 18 idiomes. També és autor de la ficció autobiogràfica Els castellans (2011). El seu últim llibre és Tot Messi i més. Exercicis d’estil (2023), un retrat sentimental i literari del millor futbolista de la història. És col·laborador habitual d’El Periódico, de la revista L’Avenç i del programa literari “Ciutat Maragda”, a Catalunya Ràdio.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta