7.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Jordi Cuadras celebra l’“èxit” del primer any de l’escola bressol el Rusc
J

Publicitat

El grup municipal d’Igualada Som-hi destaca “l’encert” d’haver lluitat i aconseguit que l’escola bressol el Rusc sigui municipal. Una vegada acabat el primer curs i amb les dades de matriculació del proper, s’indica que el Rusc és l’escola bressol amb menys places vacants d’Igualada i, per tant, amb un “èxit” de demanda. En total, pel curs que ve ja hi ha 41 places ocupades i només 3 de disponibles.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “vam defensar i aconseguir que la nostra ciutat tingués la quarta escola bressol municipal i amb la perspectiva que dona el temps, veiem que aquella aposta va ser un encert i un èxit que vam fer possible des del nostre grup municipal a través del Pressupost del 2020 a l’Ajuntament. És una escola bressol que feia falta i la prova d’això és que ha tingut una àmplia demanda i acceptació. Estem contents d’haver-la fet possible i de donar el servei d’educació pública de 0 a 3 anys a tantes famílies de la nostra ciutat.”

Cuadras referma que la creació de la quarta escola bressol municipal “és un exemple més de la política útil que PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta practiquem a l’Ajuntament tot proposant i fent possible projectes que fan avançar la nostra ciutat i, alhora, fent una tasca d’oposició fiscalitzadora i contundent quan toca. El regidor portaveu d’Igualada Som-hi explica que “l’escola municipal el Rusc equilibra l’oferta d’educació de 0 a 3 anys a Igualada, ja que fins ara tots els centres es trobaven a la zona oest i nord. Queda pendent dotar d’aquest servei, també, la zona est, objectiu que la ciutat ha de fer seu”.

L’escola bressol municipal “El Rusc”, ubicada al carrer de Sant Carles i que abans de passar a ser municipal era propietat de l’Ateneu, forma part de la xarxa d’escoles bressol municipals de l’Ajuntament, juntament amb la Lluna, la Rosella i l’Espígol.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies