Home Igualada Igualada organitza el Joc del Comerç, basat en els aparadors

Igualada organitza el Joc del Comerç, basat en els aparadors

0

Del 10 de desembre al 10 de gener, es podran contemplar els més de 50 aparadors decorats per participar en el 1r Concurs d’Aparadors Nadalenc organitzat per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada. Per veure’ls, només caldrà descarregar-se Trebus, una aplicació mòbil desenvolupada per l’empresa local (Talentia Gestió) i jugar al “Joc del Comerç”.

El Joc del Comerç està format per tres circuits independents de comerços. Dos d’ells es trobaran al centre de la ciutat i un, al nord. Per jugar, només caldrà inscriure’s a través del web del concurs o de la mateixa aplicació. Un cop s’hagi inscrit, l’usuari rebrà uns codis que li permetran jugar en cada un dels circuits. El fet de participar en almenys un circuit implicarà entrar en el sorteig de deu lots de productes adquirits al comerç d’Igualada valorats en 170€ cadascun. El Joc del Comerç no serà complicat i estarà destinat a tots els públics. Consistirà en visitar els aparadors dels comerços que apareixeran en el mapa de l’aplicació, trobar la pinya amagada i puntuar la decoració nadalenca. El fet de visitar aparadors permetrà l’obtenció de punts que, un cop superat el mínim, garantirà la participació en el sorteig.

 

Tant l’aplicació Trebus, que està disponible tant per a Android com per a iOS, com el procés d’inscripció per rebre els codis del joc són totalment gratuïts. Des de l’organització es recomana obtenir els codis i guardar-los fins al moment en què es vulgui jugar al Joc del Comerç, ja que no caduquen. Aquests codis són indispensables per a que l’usuari pugui jugar i participar en el sorteig.

Compartir

SENSE COMENTARIS