Redacció
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
28 d'octubre de 2024

L’Igualada Femení Grupo Guzmán es retroba amb la victòria a casa del Reus

Excels partit de les joves igualadines, que s’exhibeixen amb un enorme potencial ofensiu, aconseguint una victòria que dona aire i confiança per afrontar els següents partits i escalar posicions a la classificació

Redacció

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va imposar-se per 1-6 al Reus Deportiu en un partit en què les igualadines van superar amb claredat a un equip amb més experiència en la categoria. L’Igualada Femení Grupo Guzman va agafant la mida a Nacional Catalana.

Amb un Reus ubicat a la 14a posició amb 4 punts, i un Igualada immediatament després amb 3 punts, tot feia preveure un partit igualat i d’alt voltatge, però només començar el partit, un Igualada elèctric, intens i efectiu s’avançava al marcador al minut 2 de joc quan les locals encara no havien aconseguit superar la línia de mig cap en atac. El gol l’anotava Carla Claramunt en un potent xut des de fora l’àrea (0-1).

Sense opcions de reacció per part del Reus, les anoienques marcaven el segon al minut 5. Aquest se l’apuntava Abril Besa en desviar a gol un xut de Carla Claramunt (0-2). Les reusenques intentaven reaccionar però la intensitat de l’Igualada també era en defensa, aconseguint neutralitzar qualsevol intent d’atac de l’equip local.

A l’equador de la primera part, era Laura Crespo qui marcava el 0-3, en aprofitar el xut de la omnipresent Carla Claramunt en els darrers segons de possessió d’atac. El partit es posava molt de cara per a les igualadines.

En el darrer minut de la primera part un altre potent xut de Carla Claramunt posava el resultat amb que s’arribaria al descans, un contundent 0-4 favorable al conjunt igualadí.

La segona part començava amb un Igualada intens, pressionant i, sobretot, ambiciós. I ràpidament, al minut 2 de la segona part, marcava l’Igualada el cinquè i el tercer particular per la Carla Claramunt que aprofitava l’assistència d’Abril Besa per posar el 0-5.

Les locals no es trobaven gens còmodes a pista tot i jugar a casa. Les possessions igualadines eren més llargues i el Reus intentava sortir a la contra sense sort. La tònica de la segona part seria aquesta, un Igualada molt superior que marcava les pautes d’un partit molt ben encarat a l’inici del partit i que es va dedicar a dominar-lo en tot moment.

El darrer gol de les igualadines arribaria a l’equador de la segona part, amb la desena falta d’equip de les locals. La falta directa la transformaria Laura Crespo, que anotava el seu segon gol particular en el matx i establia el 0-6 al marcador.

I en el darrer minut, marcava el gol de l’honor el Reus, després d’un xut exterior que es colava al fons de la porteria igualadina 1-6.

Amb la jornada finalitzada, les igualadines ocupen ara la 13a posició amb 6 punts. Les igualadines es troben a 3 punts del CH Mataró, proper rival, que ocupa la 6a posició. El partit es disputarà el proper dissabte 2 de novembre a les 18:15 h al pavelló de Les Comes. Es tracta d’un partit important per a un Igualada Femení que vol recuperar posicions a la classificació i mantenir la dinàmica positiva.