11 de juny de 2021

Humans de l’Anoia: Toni Claramunt Codina

TONI CLARAMUNT CODINA

Nascut a Igualada el 1972. Casat amb la Mercè i pare de l’Ovidi i la Joana. La meva vida està molt vinculada a les meves inquietuds polítiques i aficions, participant-hi sempre activament.

El resum en format de sopa de lletres és el següent: GAC, CII, CICA, CLL, NGBA, SHARP, CAEI, JERC, ERC, El Foment, Òmnium… Des de l’any 2009 soc president de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Professionalment regento la Barberia d’Igualada @labarberiadigualada, un projecte consolidat d’emprenedoria que vaig iniciar fa sis anys. En un ambient afable i distès afaito, tallo cabells o arreglo barbes als anoiencs (i també de fora) que volen posar-se a les meves mans. Com m’agrada dir, una barberia com les d’abans però posada al dia.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
M’agradaria que l’Ajuntament d’Igualada aprovés un pla integral de recuperació del centre de la ciutat, implicant a propietaris i empreses en la rehabilitació dels habitatges, recuperant així veïns i de retruc també el comerç local i de proximitat.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: