Grup Carles Advocats organitza una sessió informativa sobre la recuperació de les clàusules sòl

43

Grup Carles Advocats organitza per al proper dia 8 de febrer, a 2 quarts de 7 de la tarda, una sessió informativa arran del recent reconeixement per part de la justícia europea de la nul·litat de les clàusules sòl contingudes en les hipoteques subjectes a interès variable, així com la seva repercussió fiscal. La sessió anirà a càrrec d’Eulàlia Closa, advocada de l’àrea jurídica de Grup Carles Advocats, i Quim Carles, economista i especialista tributari de Grup Carles.

Grup Carles Advocats pretén, amb aquesta ponència, posar en coneixement de totes aquelles persones que es vegin afectades per clàusules sòl a les seves hipoteques, el dret a recuperar la totalitat de les quanties abonades a les entitats bancàries per aquest concepte, com s’ha de procedir per a la reclamació d’aquesta devolució i quina serà la seva repercussió fiscal. Així mateix, el bufet igualadí vol traslladar al públic assistent el dret a reclamar la devolució de les despeses de formalització de les hipoteques (notaria, registre o impost d’actes jurídics documentats), davant la sentència del Tribunal Suprem que va considerar abusives les clàusules que imposaven al client aquest tipus de despeses.

L’acte, que tindrà lloc al Museu Comarcal d’Igualada, és gratuït, però es recomana inscripció a través del telèfon 93 801 72 39 (Elisa Jorba), correu electrònic: gcadvocats@gcarles.com o la web www.gcarles.com, per a una millor organització.