Les cures de la nova bellesa masculina

15
Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

Ja són molts els homes que han introduït en les seves vides l’ús de cremes cosmètiques, intervencions de cirurgia estètica i rutines de bellesa diària ja que per a ells també és important tenir una imatge d’acord a les seves emocions i inquietuds.

En el dia a dia els homes que decideixen cuidar la seva imatge haurien de tenir en compte una sèrie de consells que detallem a continuació:

  • Tenir cura el seu somriure i la higiene dental. Per a qualsevol persona un somriure bonic i cuidat és la millor carta de presentació. Ens aporta seguretat el poder somriure sense complexos i per això una depurada tècnica de raspallat juntament amb l’ús de fil dental diari és molt aconsellable.
  • Mantenir la pell ben hidratada. Una rutina de neteja i hidratació nocturna seria ideal, ja que d’aquesta manera s’aprofiten al 100% tots els beneficis que el producte et pot oferir. És important aplicar correctament el producte utilitzant moviments suaus, lents i circulars fins a la total absorció de la crema.
  • Conèixer i usar correctament els exfoliants. Totes les pells poden usar els exfoliants i els seus beneficis són insubstituïbles per un altre tipus de producte. S’apliquen un cop a la setmana i eviten l’aparició dels punts negres al mateix temps que controlen l’excés de greix i eliminen les cèl·lules mortes.
  • Tenir cura dels llavis i hidratar. Molts dels estudis que s’han realitzat sobre el que fa atractiu a un home tendeixen a destacar els llavis com una de les zones més sensuals per a les dones. La cura que necessiten és molt senzill, es recomana l’aplicació d’hidratant diàriament i en el cas de sequedat o esquerdes l’ús d’un bàlsam reparador.
  • Les mans, el clar reflex de la nostra edat. El bàsic per a la seva cura evidentment és la higiene en profunditat, rentar-les amb un sabó neutre i assecar-les bé. Posteriorment també es recomana aplicar-los una bona crema hidratant tant al matí com a la nit.
  • L’afaitat. El ser curós amb l’afaitat afavoreix el poder lluir un rostre net, lluminós i sense imperfeccions. L’afaitat diari no deixa de ser una agressió cap a la pell pel que és molt recomanable fer servir un producte en gel, escuma o crema que estigui formulat amb humectants i antisèptics més de substàncies calmentes que ajudin a tancar els porus ia tractar les habituals microlesiones, evitant a més la irritació i l’enrogiment.

Yvette Pons