Gabriel Ramírez i David Espinalt completen el cos tècnic de l’Igualada Rigat

122

L’Igualada Rigat acaba de perfilar la temporada 2019-2020 al cos tècnic a Gabriel Ramírez i David Espinalt, que seran segon i tercer entrenador respectivament i treballaran conjuntament amb Cesc Linares i el nou preparador físic, Txema Nocera.

Gabriel Ramírez, de 35 anys, sumarà la seva segona temporada al club arlequinat després de que l’any passat entrenés al segon equip sènior de Primera Catalana. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i també diplomat en Magisteri. Té el títol nacional d’hoquei patins. Com a tècnic i jugador ha format part del Piera, Capellades i Montbui.

Per la seva banda, David Espinalt, de 46 anys, va ser jugador de l’Igualada HC. Va jugar-hi des dels 4 anys, aconseguint 3 campionats de Catalunya i 3 d’Espanya i amb 18 anys va debutar a l’OK Lliga. Posteriorment va jugar al Piera, també a l’OK Lliga i al Bell-lloc, de Primera Nacional Espanyola. Aquesta serà la seva segona etapa al club arlequinat cop a entrenador, perquè l’any 2006 va ser entrenador de la base, aconseguint varis campionats de Catalunya i d’Espanya.