Fomento confirma que l’estructura del pont de l’A-2 al Bruc està en bon estat

869
Operaris de Fomento realitzant tasques al punt afectat, aquest dilluns al matí.
Operaris de Fomento realitzant tasques al punt afectat, aquest dilluns al matí.

Aquests darrers dies s’ha pogut veure a les xarxes socials imatges realitzades, el passat dijous 6 d’octubre per un veí de Collbató, de l’estat lamentable en què es troba part de l’estructura del pont que hi ha a l’autovia A2, entre l’hotel del Bruc i la benzinera direcció Igualada.

El veí, sorprès en veure que part de l’estructura no estava en bones condicions, va penjar al seu mur del Facebook unes fotografies que, de seguida, les seves amistats van compartir. Però, va ser un altre veí del Bruc que, al compartir-les a un grup d’aquest municipi, va esdevenir que La Veu de l’Anoia en fes ressò. La indignació i malestar ha estat de tal magnitud que, els veïns dels municipis propers, així com els usuaris i ciutadans en general, han generat un allau de més de mig miler de comparticions a les xarxes.

Aquest dilluns a primera hora s’han pogut veure operaris de Fomento realitzant tasques en el lloc on es troba malmès el formigó del pont. Fomento Madrid, en declaracions telefòniques a La Veu de l’Anoia, ha informat que “l’estat de l’estructura del pont està en bon estat. Aquest matí s’està duent a terme neteges a la zona i procedint a la retirada dels trossos de formigó”. Han reiterat que, “la ciutadania estigui tranquil·la perquè el pont està en perfectes condicions”.

S’ha pogut constatar, a les xarxes socials, que un dels motius de l’angoixa que han patit els veïns dels municipis propers ha estat en fer memòria de la tragèdia que va ocórrer el juny de l’any 2000 a Esparreguera, en la qual, dos germans van perdre la vida a l’enfonsar-se el pont degut als forts aiguats d’aquells dies.

Conxita Costa