Un Igualada Calaf Grup de rosa es reivindica amb un empat davant del Reus
U

10 d'octubre de 2016

igualada-reus-hoquei-lliga-veuanoiaEls de Ferran López estaven d’estrena. Samarreta, campanya (Suma’t al Rosa) i fins i tot Toumalet. I ben a prop han estat d’estrenar també el marcador… amb un gol als 50 segons que els  àrbitres han anul.lat perque han considerat que havia estat pilota alta.

Ha estat el Reus qui s’ha avançat amb un gol d’Àlex Rodriguez amb un tir creuat a l’escaire. 3 minuts més tard ha arribat un altre debut. El d’Emanuel Garcia amb el gol. L’argentí ha fet el primer dels 45 que ha promés. S’ha hagut d’esperar 110 minuts. Però valia la pena. El primer de Garcia com a arlequinat ha estat espectacular. Ha nascut d’una contra de llibre entre Bargalló i Pla que ha acabat amb un passi al segon pal on Emanuel ha aixecat la bola i l’ha picat amb tècnica exquisida per fer l’1 a 1.

La seqüència s’ha tornat a repetir 7 minuts després. L’Àlex avança als visitants i Garcia torna a aparèixer per restablir l’empat (i per complir amb la seva mitjana de gol i mig per partit per arribar a la xifra promesa). El segon gol de l’argentí ha estat de FD (per una blava a Casanovas). L’execució ha tornat a ser espectacular. Amb el 2 a 2 s’ha arribat al descans.

La segona part ha mantingut la mateixa dinàmica amb papes canviats. L’IHC s’ha avançat i el Reus ha remuntat. Sergi Pla ha fet el 3 a 2 amb un remat a mitja alçada. La mateixa alçada a la que també s’ha apuntat  Salvat per superar un Elagi Deitg que ha tornat a ser un dels destacats. Al final els igualadins han pogut sumar el segon punt de la temporada i amb la injecció de moral que ha suposat el bon partit contra els de Mariotti afrontaran una setmana de dos partits. I quins partits! A Vic dimarts. I dissabte, la visita a Les Comes del FC Barcelona.

IHC CALAF GRUP 3 (2/1): Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Met Molas, Emanuel Garcia (2) i Sergi Pla (1), equip inicial. Tety Vives, Dani López, Roger Bars. Nil Garreta, Bernat Camps.

Reus Dep. 3 (2/1): Henriques, A. Rodriguez (2), Casanovas, Torra, Platero, equip inicial. Salvat (1), Marin.

GOLS: 0-1 A.Rodriguez (m 6.07), 1-1 Emanuel Garcia (m 10), 1-2 A. Rodriguez (m 16.21), 2-2 Emanuel Garcia FD (m 22.45). SEGONA PART. 3-2 S.Pla (m 15.08), 3-3 Salvat (m 19.10)

INCIDÈNCIES: 400 espectadors a les Comes (amb representació de seguidors reusencs). A l’inici del partit els jugadors han mostrat al mig de la pista una pancarta amb el lema : Suma’t al Rosa.