La flor d’hibisc : el botox natural

68

En el post d’avui us volem oferir una meravellosa opció per potenciar la vostra salut i fins i

Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

tot tenir cura vostra bellesa amb un regal de la naturalesa del qual es coneixen les seves qualitats des de fa milers d’anys.

Us volem parlar de la Flor de l’Hibisc, planta originària de la Xina i el Japó, també coneguda com rosa de la Xina, l’extracte té un gran ventall de propietats, entre les quals hi ha les antisèptiques, les digestives, les diürètiques, i altres que detallarem a continuació.

Són tan sorprenents seves propietats cosmètiques que se li ha arribat a anomenar el “botox vegetal”, rica en antioxidants i vitamina C.

Els seus efectes després d’una constància en el consum en forma d’infusió, per exemple, s’han arribat a comparar amb els efectes de les injeccions de botox, ja que el seu efecte tensor ajuda a dissimular les línies d’expressió i la flacciditat de la cara. Els seus components actius actuen a nivell cel·lular nodrint i hidratant la dermis, creant un meravellós efecte anti edat.

Al món hi ha 5 varietats diferents de Hibisc: hibiscus rosa sinensis, el més conegut a Espanya, el hibiscus esculentus, l’hibiscus sabdariffa i el hibiscus tilliaceus.

La seva flor és comestible i les seves diferents formes de presentació, en pols, a preparat per infusió o en xarop, ens permeten prendre-còmodament i preparar mascaretes que es convertiran segur en grans aliades per a la pell i cabell.

A l’Índia tradicionalment s’ha usat el hibisc per tractar problemes capil·lars, reduir la caspa, hidratar el cuir cabellut al mateix temps que es nodreix i reforça i fins i tot prevé l’aparició de cabells blancs.

 

Beneficis per a la bellesa

·Major elasticitat a la pell

Com hem comentat anteriorment la flor de Hibisc ens aportarà amb el seu efecte tensor major elasticitat i fermesa a la pell, mantenint-la amb un aspecte jove durant més temps.

·Prevé i combat el dany cel·lular

La flor de l ‘Hibisc combat els radicals lliures que provoquen l’oxidació que posa en marxa el procés d’envelliment a la pell, l’òrgan més gran i pesat de l’organisme.

·Hidrata en profunditat

Després d’usar els netejadors habituals retirem la humitat i els agents naturals que protegeixen la nostra pell, si fem servir amb regularitat màscares de hibisc ens assegurarem que la nostra pell de la cara està prou hidratada evitant la sequedat i els seus tan indesitjades conseqüències.

·Unifica el to de pell

Conegut és l’ Hibisc per la seva acció exfoliant i anti taques i els seus efectes beneficiosos en casos d’hiperpigmentació, aconseguint unificar el to i suavitzar les faccions.

Per tots aquests beneficis la flor de Hibisc està considerada una recepta anti edat absolutament natural i eficaç, no deixis de provar-la.

 

Yvette Pons