L’Anoia Folk va viure un dia extraordinari amb més de 400 assistents

22

El passat dissabte 15 de juliol es va dur a terme una nova edició del festival Anoia Folk, amb dues propostes de qualitat, A 2/4 de 9 del vespre  van captivar el públic familiar amb les seves orenetes “Sempre de vacances”. Les 2princesesbarbudes ens van explicar la la seva vida. La sorpresa de la nit la va donar l’Helena Casas, quan val ser cridada a escenari per Joan Miquel Oliver, intepretant un tema amb la seva pandereta. L’autor va desgranar les cançons del seu disc galàctic Atlantis i d’altres temes d’èxit com Final Feliç.

El músic de Mallorca es va mostrar fascinat per l’ambient extraordinari del festival Anoia Folk i el seu caràcter multigeneracional: amb petits, públic familiar, adults, i gent gran. Va agraïr el privilegi de poder tocar des del marc del castell de Claramunt i els paisatges que l’envolten. Una oporturtunitat per gaudir de la posta de sol i del magnífic servei de bar -que aquest any va exhaurir els entrepans.

Més de 400 persones van assistir al festival i van poder gaudir del concert de Joan Miquel Oliver, que dilluns actua al festival Grec de Barcelona. Un estil que s’autodenomina “antifolk” i que transcendeix la música folk i accentua la tendència artística dels darrers anys, d’abandonar l’estil folk més tradicional, per formacions que han participat al festival en els darrers anys com Joana Serrat, Blaumut o Quart Primera. El festival està organitzat per l’Associació Cultural La Llobreia, amb el suport de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt.