Esquerra Igualada, contundent: “prou a aquesta permanent campanya de menyspreu, d’atacs constants a Alba Vergés i de l’electoralisme absolut de JuntsxCat”

1525

ERC Igualada demana a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que “deixi de fer electoralisme i propaganda i que més enllà de la foto busqui el consens i el diàleg amb tots els grups de l’oposició per treballar conjuntament per refer Igualada”. En aquest sentit Esquerra explica que “des del minut zero, des del primer dia i de manera reiterada, tots els grups de l’oposició ens vam posar a disposició del govern per treballar plegats i conjuntament” i asseguren que “hem sigut absolutament lleials i respectuosos davant l’emergència que vivíem, però el govern només ha actuat amb despreci i menyspreu, amb una manca d’informació absoluta”.

Des d’ERC diuen “prou a aquesta permanent campanya de menyspreu, d’atacs constants a la Consellera de Salut Alba Vergés i de l’electoralisme absolut de JuntsxCat” i asseguren que “una mostra evident és que a l’acte amb el President Torra a Igualada només s’ha convidat a una consellera igualadina, casualment del mateix partit que l’alcalde, i en canvi no només no es va convidar a la Consellera igualadina Alba Vergés sinó que ni se la va informar, tampoc a la diputada Telechea i tampoc a cap grup municipal de l’oposició, a cap ni un. Una nova falta de respecte i de menys preu”.

Des d’Esquerra recorden que “Marc Castells va perdre 2 regidors i la majoria absoluta a la ciutat”, i que “no comptar amb els grups de l’oposició és apartar a més de la meitat d’Igualada, al 65% d’igualadins que no el van votar a ell i que tenen tot el dret del món de veure’s representats en tot allò que afecta a l’ajuntament a través dels grups polítics que van votar”.

Els republicans consideren que “l’article conjunt que vam fer totes les forces de l’oposició demanant diàleg i consens, mostrant-nos disposats a treballar junts i amb la voluntat de refer plegats la ciutat ha estat ignorat i es segueix exactament amb la mateixa tònica: menyspreu i manca de diàleg, informació i consens combinat amb dosis desproporcionades de propaganda i electoralisme”.

Finalment, Esquerra Igualada es mostren “decebuts per l’actitud de l’alcalde” i demanen “un tomb de 180 graus en la manera de governar la ciutat”, tenint en compte que “Castells ja no té majoria absoluta, la va perdre, i no pot fer el que vulgui. Per salut democràtica cal que tots els grups, govern i oposició, construïm plegats el futur d’Igualada i que aquest sigui l’únic objectiu”.