Es constitueix un nou Consell d’Infants de Piera

18

El passat 20 de novembre, coincidint amb el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament la sessió plenària del Consell d’Infants i Adolescents de Piera. En aquest acte es va fer balanç de la feina feta en aquest darrer any, es va acomiadar els 15 membres que deixen aquest òrgan i es va donar la benvinguda als 20 nous càrrecs. L’acte va acabar amb la constitució del Consell d’Infants i Adolescents 2019-2020 format per 29 consellers i conselleres i amb l’encàrrec polític perquè treballin sobre com millorar les activitats infantils de la Fira i Festes del Sant Crist, i per engegar una campanya de civisme encarada als joves.

El Consell d’Infants i Adolescents de Piera és una iniciativa que pretén fomentar el dret dels infants a donar la seva opinió i a ser escoltats. Es tracta d’un òrgan municipal de participació democràtica on els seus membres tenen l’oportunitat d’exercir la ciutadania, col·laborant en la construcció, desenvolupament i millora del municipi, duent a terme propostes o accions amb voluntat transformadora.

Amb aquest compromís, durant l’any 2020 des de l’Ajuntament es treballarà perquè Piera pertanyi a la xarxa de ciutats amigues de la Infància de l’Unicef que insta el món local a treballar en pro dels drets de la infància i millorar la vida, les oportunitats i el benestar dels nens, nenes i adolescents que viuen a les seves ciutats.