Els Hostalets de Pierola comença un cicle de cinema a la fresca

6 d'agost de 2020

A partir d’aquest dijous i al llarg de 4 setmanes, als Hostalets de Pierola hi tindrà lloc el cicle de cinema a la fresca amb la projecció de pel·lícules actuals programades des de l’àrea de Cultura. L’accés, limitat i amb mesures, s’adapta a la situació sanitària actual. A continuació podeu consultar els títols d’aquest agost.

La primera pel·lícula arriba avui dijous 6 d’agost i es podrà veure al Casal Català de Can Fosalba amb l’oscaritzada «Parásitos» del director Bong Joon Ho amb el següent argument:
Ki-taek (Kang-ho Song) és el patriarca d’una família pobra que malviu en un pis baix a Seül, pagant les factures a força de treballs precaris i robant el wi-fi dels veïns. La seva situació canvia un dia en què el seu fill aconsegueix que el recomanin per fer classes particulars d’anglès a casa dels Park, una família benestant. Utilitzant el seu enginy, el jove aconseguirà guanyar-se la confiança de la senyora de la casa, i així anirà introduint, poc a poc, la resta dels seus familiars en diferents tasques del servei domèstic. Serà el començament d’un engranatge incontrolable, del qual ningú en sortirà realment indemne.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta