21 C
Igualada
Dijous, setembre 24, 2020

El Teatre de l’Ateneu programa dotze espectacles per la nova temporada

El regidor de Promoció Cultural d’Igualada, Pere Camps, ha presentat aquest dimecres la nova programació del Teatre Municipal Ateneu, que anirà de setembre a gener. “Ningú no s’hauria imaginat, quan vam presentar la temporada a finals de l’any passat, com canviarien les coses per al teatre durant l’any 2020. Sortosament s’han pogut reprogramar els espectacles ajornats a causa de la Covid-19, que s’havien previst encara que amb l’aforament complet. Tot i així reemprenem la programació amb una dotzena d’espectacles”, ha explicat Camps.

Les novetats de la temporada
El fet de reprogramar ha provocat que en aquest semestre no hi hagi nous abonaments, sinó que es mantenen els de la temporada anterior. Per a les novetats d’aquesta temporada caldrà comprar l’entrada, amb els preus que s’indiquen per a cada obra. Una de les novetats és la del diumenge 20 de setembre, a les 7 de la tarda, dia en què el Teatre Municipal l’Ateneu acollirà l’espectacle de Josep M. Ribaudí ‘Kabrota’, Elles. Hi ha entrades disponibles al web www.teatremunicipalateneu.cat de 16, 14 i 10 €.

La segona novetat és el projecte Encara hi ha algú al bosc, la nova producció del Teatre de l’Aurora i de l’equip de Cultura i conflicte. El projecte compta amb un muntatge teatral, un documental i una instal·lació fotogràfica que recull les veus de les dones que van sobreviure a les violacions com a estratègia ètnica durant la guerra de Bòsnia. Es podrà veure el dissabte 10 d’octubre, a les 9 del vespre, i se’n poden reservar les entrades al web del teatre.

Els espectacles amb abonament de la temporada anterior
Els espectacles amb abonament de la temporada anterior (Els ocells; La dona del 600; La consagració de la primavera, i Una història real), tenen l’aforament complet, però la mateixa setmana de la funció es podrà consultar si s’ha alliberat alguna entrada que s’hagi pogut produir durant el procés de reassignació, i es poden adquirir a través del portal d’Internet del teatre.

La programació infantil de Xarxa Igualada
La programació infantil de Xarxa Igualada estrena temporada amb l’espectacle de la companyia igualadina Farrés brothers i cia, Orbital, escrita i dirigida per Jordi Palet. Aquest espectacle que gira al voltant de les relacions interplanetàries, les òrbites humanes i la ciència es podrà veure el diumenge 11 d’octubre, a ¼ d’1 del migdia.

El documental Sur le chemin de l’école de Pascal Pisson ha servit a la companyia Campi qui pugui per posar en escena Camí a l’escola dirigit per Rosa Díaz, de La Rous Teatro (Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2011, entre altres). El podreu veure el diumenge 8 de novembre, a ¼ d’1 del migdia.

El grup Xarxa Igualada continua la seva temporada d’espectacles familiars amb On vas, Moby Dick? del Centre de Titelles de Lleida, que es va haver d’ajornar per la Covid-19.La funció tindrà lloc el diumenge 13 de desembre, a ¼ d’1 del migdia.

Finalment, el diumenge 17 de gener, a ¼ d’1 del migdia, Addaura teatre visual posarà en escena Klé. La dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, els pallassos, els titelles, la llengua de signes i el teatre ens serviran per explorar junts l’obra i descobrir el pintor Klee. Les entrades són a 7 € i a 5 € per als socis de La Xarxa.

La programació musical
El teatre Municipal l’Ateneu presentarà altres espectacles al llarg del trimestre. La Banda de Música d’Igualada presentarà el Concert de tardor, dirigit per Concepció Ramió. S’interpretaran Músiques de pel·lícula i altres peces diverses del repertori per a banda. El concert serà el dissabte, 17 d’octubre, a les 7 de la tarda. Les entrades tindran un preu: 8€ i de 5 per als menors de 25 anys.

Primera actuació després del confinament al Teatre de l’Ateneu. / Arxiu

El divendres 23 d’octubre, a les 10 del vespre, la cantant Carme Canela s’uneix al trio format per Jose Carra (piano), Jose López (contrabaix) i Guillem Arnedo (bateria), per submergir-se en la tradició dels estàndards jazzístics dels grans compositors: A.J.Lerner, Porter, Strayhorn, Rodgers o Carmichael. Més informació a www.estivaldejazz.cat.

També Daniel Anglès presentarà Broadway a cappella en el marc dels actes de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada 2020. Tretze cantants impressionants que fan màgia amb les veus.” Daniel Anglès produeix artísticament aquest trepidant i emotiu concert amb les grans cançons de Broadway de tots els temps, amb el primer instrument de tots els temps: la veu.

Venda d’entrades
Cal recordar que per a tots els espectacles de la programació cal comprar les entrades o invitacions –si és el cas, a la pàgina web del teatre www.teatremunicipalateneu.cat. Aquest servei no aplica cap taxa.

Reassignació de localitats dels espectacles ajornats el primer semestre
Les persones que ja havien adquirit les localitats poden gestionar el canvi presencialment tots els dijous, fins a l’1 d’octubre. També poden fer-ho el dia de la funció, a partir de les 18h i fins a 15 minuts abans de l’inici de l’obra, o bé poden enviar un correu electrònic a entrades@teatremunicipalateneu.cat, indicant el codi de l’entrada i especificant els membres de la unitat de convivència que es poden agrupar. Un cop enviada la informació rebran les noves localitats assignades. La resituació afectarà la ubicació de les butaques assignades i els espectadors que no estiguin d’acord amb el canvi podran reclamar el retorn del preu de l’entrada.

Cada setmana es podrà consultar a la pàgina web del teatre si alguna entrada del teatre ha estat retornada i ha quedat alliberada. La taquilla del Teatre Municipal l’Ateneu està situada Passatge Vives, s/n d’Igualada i obrirà els dijous, d’11 a 13 h i de 18 a 20 h, i una hora abans de cada espectacle. La taquilla del Punt d’Informació Cultual i Turística no estarà operativa.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Igualada Som-hi aporta 32 esmenes al Pla de Mobilitat

El grup municipal d’Igualada Som-hi ha presentat 32 esmenes a la redacció del nou Pla de Mobilitat. Després d’aportar propostes a les diferents sessions...

Entitats igualadines es queden sense espai a l’Escola de Música però l’Ajuntament es compromet a reubicar-les

Fa pocs dies, un cop ja havia començat el curs escolar, les entitats culturals que assajaven a l'Escola Municipal de Música d'Igualada van rebre...

La igualadina Alba Llobet publica el llibre “Un confinament a Igualada”

Un confinament a Igualada és un recull de textos que van ser escrits i publicats diàriament durant els 66 dies de confinament de la...

El PSC d’Òdena creu que Can Morera és “l’única alternativa viable” per fer-hi el macropolígon

"Can Morera és l’únic sector viable per desenvolupar un projecte tecnològic que permeti liderar la transformació digital i ubiqui la Conca al mapa a...

S’aprova la limitació de reunions socials a sis persones

El comitè de direcció del Pla PROCICAT, a proposta del comitè tècnic, ha aprovat aquest matí la proposta dels Departaments de Salut i Interior...
Compartir