El Monbus CB Igualada comença adormit però acaba guanyant

15 de febrer de 2022

CB ALPICAT 64
MONBUS CB IGUALADA 75

El Monbus CB Igualada va disputar, el passat diumenge 13 de febre, la 16a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de guanyar en l’anterior dimarts contra el Mataró Parc Boet Maresme, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al Cochesneinternet.net Alpicat.

El partit començava amb un Igualada adormit, amb un parcial en els primer cinc minuts de partit 0-10 a favor de l’Alpicat, per acabar el primer quart 18-10.

En el segon període, va estar molt igualat, amb un triple a l’últim segon a favor dels locals, va fer anar als vestidors amb un 40-34.

En el tercer període, l’Alpicat no va poder amb la defensa intensa de l’equip igualadí, i els blaus van aconseguir empatar el partir al final del tercer període, amb un 52-52.

El quart període l’Igualada va seguir amb la seva defensa intensa i amb un alt percentatge a l’hora d’anotar que va fer endur-se la victòria per l’equip d’Òscar Navarro. Per part de l’Igualada, Marc Criado aconseguiria anotar per primera vegada a lliga EBA.