22.6 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El Consell Comarcal continuarà oferint suport per a la resolució de conflictes durant el mes d’agost

Un article de

El Consell Comarcal continuarà oferint suport per a la resolució de conflictes durant el mes d’agost
E

El Servei de Mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l’Anoia seguirà atenent casos aquest estiu, també durant el mes d’agost, per a contribuir a la millora de la convivència en els municipis de la comarca.

Les atencions poden ser virtuals o presencials i totes aquelles persones que tinguin algun dubte o problema relacionat amb la convivència en els àmbits familiar, veïnal, en el marc d’entitats i associacions o a l’espai públic, poden contactar-hi mitjançant l’adreça electrònica mediacio@anoia.cat o el telèfon 699664718, en aquest segon cas via trucada, SMS o WhatsApp. L’atenció serà gratuïta i confidencial, de dilluns a divendres en horari de matí.

D’aquesta manera, el Consell Comarcal de l’Anoia continua ajudant a trobar solucions, en l’actual context atípic, per solucionar possibles conflictes i tensions entre la ciutadania. I és que cercar vies de comunicació i diàleg amb les persones de l’entorn més proper és la millor eina per a garantir una bona convivència.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Portada | 📰Ja pots consultar la portada d'aquesta setmana de l'edició en paper de La Veu de l'Anoia👉https://ow.ly/ftZL50PQIpO

🏭 L’antiga fàbrica Depunt es convertirà en 12 habitatges cooperatius 👉https://ow.ly/tmNL50PQEjx

✏️"S’ha adjudicat el dret de superfície del solar i l’edifici, seguint les línies de l’avantprojecte presentat el passat juny".