Canvis en la reserva d’entrades a la Piscina Blava de Capellades

22 de juliol de 2020

Aquest estiu s’ha estrenat un nou mètode d’accés i control a la Piscina Blava de Capellades per gestionar l’aforament i garantir sempre que hi hagi el nombre permès de persones dins la instal·lació. A mesura que els usuaris l’han començat a fer servir  s’ha detectat un seguit de qüestions que els programadors de l’aplicació han pogut modificar.

Una de les més sol·licitades és que es puguin comprar entrades per al matí i la tarda del mateix dia. Ara, des d’aquest dissabte, l’aplicatiu ja permet fer-ho. El segon canvi afecta les persones que tenien abonament de temporada. Fins ara, per entrar al recinte calia que fessin reserva de plaça. Des de dissabte, els qui tenen abonament ja no hauran de fer reserva, només caldrà que ensenyin el codi QR de l’abonament, a l’entrada i a la sortida de la Piscina. Aquestes modificacions han entrat en funcionament aquest dissabte 18 de juliol i si hi ha modificacions posteriors, es tornarà a avisar els usuaris.

Aquest estiu la utilització de la Piscina Blava està sotmesa a les restriccions imposades arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Recordem que és obligatori l’ús de mascareta excepte quan es banyi o prengui el sol. Com a tots els equipaments municipals, a la Piscina Blava no es pot fumar. Tampoc es permès fer pícnic, ni jugar a pilota.
El preu de les entrades aquest any també s’ha adaptat a la situació amb taxes més reduïdes. El preu de l’entrada oscil·la entre els 0’50 i l’1’50 euros i els abonaments són de 12 o 20 euros.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta