El CF Igualada utilitza el joc per retrobar-se amb la victòria

2 d'abril de 2019

Una bona primera part del CF Igualada va encarrilar el partit i es va saber sofrir durant els instants finals.

Els blaus rebien a un equip molt jove, però que portava una dinàmica positiva de resultats. Això, més el resultat de l’anada, feia que l’equip sortís molt motivat.

Aquest fet es va notar des del primer minut, quan els igualadins buscaven constantment l’àrea dels visitants. Ben aviat, Martí va tenir la primera ocasió. Mica en mica, el domini anoienc era més evident i semblava que el gol arribaria.

Al minut 26, després d’una gran passada a l’espai, Simón definia a la perfecció per obrir el marcador. Tan sols 5 minuts més tard, es va desaprofitar una doble gran ocasió. S’havia de seguir amb aquesta línia. El Lleida estava molt replegat i calia vigilar els contracops. S’arribava al descans amb victòria per la mínima.

A la represa, els lleidatans van veure que en camp propi no generaven perill i van sortir a la pressió. Aquesta, va incomodar als jugadors de Moha, que no trobaven una sortida de pilota clara. Però amb la possessió, l’equip va saber neutralitzar els bons minuts visitants. Tot i això, el partit es va igualar. Amb els canvis, el conjunt va generar més oportunitats i, al minut 68, Goran va aprofitar un malentès de la defensa visitant per marcar el 2-0.

No obstant, al minut 72, en una falta llunyana, els de la Terra Ferma van retallar diferències per posar emoció. En els darrers minuts, Pedro i Franco van tenir dues grans ocasions que es van treure de sota pals..

Amb aquest resultat, l’equip suma 46 punts i es manté a la quarta posició. Aquest proper cap de setmana, Les Comes rebrà el CF Andorra, el club del qual Gerard Piqué n’és el propietari i un rival directe a la classificació.

El club fa una crida a tots aquells igualadins, per a anar a animar a l’equip!