Dos detinguts per robatoris amb força en diversos municipis de l’Anoia

25 de juliol de 2022

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 18 de juliol dos homes, de 24 anys, com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força a interior de domicili i pertinença a grup criminal. La detenció és el resultat d’una investigació iniciada a principis de juliol després de produir-se quatre robatoris amb força en habitatges de l’Anoia.

Durant el decurs de la investigació, els mossos van esbrinar que els autors sempre cometien el robatoris amb el mateix vehicle i un mateix modus operandi. Forçaven alguna de les finestres o portes per entrar a l’interior i,  un cop dins, sostreien diners, joies i objectes de valor. Actuaven al migdia i al vespre, i en poblacions molt properes entre elles.

El passat 18 de juliol es van localitzar i detenir dos dels presumptes autors. L’endemà, els mossos van fer dues entrades a dos domicilis de Barcelona i Pineda de Mar, on es van localitzar alguns dels objectes sostrets, eines i estris per poder cometre robatoris.

Es relaciona els dos detinguts amb sis robatoris amb força, comesos entre l’1 i el 9 de juliol en les poblacions de Piera, Cabrera d’Anoia, el Bruc, la Torre de Claramunt, a més de Sant Martí Sarroca i Pacs del Penedès.

La investigació continua oberta ja que podrien estar implicats en altres fets similars i no es descarten més detencions. Els detinguts van passar el dia 21 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari