Divendres, l’Ateneu d’Igualada acollirà la Gran Gala de Cap d’Any

98

L’Orquestra Terres de Marca presenta un conjunt de peces per a orquestra simfònica inspirades en els valsos vienesos, combinat amb un elegant repertori de polques clàssiques; una proposta ideal per celebrar l’arribada del nou any. L’espectacle tindrà lloc el proper divendres, 4 de gener a les 20h, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. Per a fer possible l’espectacle, a l’Orquestra Terres de Marca, dirigida per Josep Miquel Mindán, s’hi sumaran L’Aula Escola de Dansa, Atrezzo Dansa i Arts Escèniques i l’Estudi de Ballet Montserrat Andrés.
El públic, doncs, podrà gaudir d’un concert amb orquestra en directe, que interpretarà algunes de les peces clàssiques més conegudes d’aquestes dates, mentre l’alumnat de les escoles de dansa de la ciutat ballarà al so dels músics situats a la platea del teatre. S’hi podran escoltar valsos de la família Strauss, escenes de l’opereta Der Zigeunerbaron o fragments del ballet Coppelia, de Leo Delibes, amb la sempre esperada, Marxa Radetzky.
Les entrades tenen un preu de 15 i 12 euros per als adults i 9 euros per als menors de 12 anys, amb descomptes per a diversos col·lectius. Es poden adquirir anticipadament al web www.ticketea.com i al Punt de Difusió Cultural i Turística, al c/ Garcia Fossas 2, dimecres i dijous de 18:30 a 20:30h. També el mateix divendres des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Passatge Vives.