Diumenge, 5a Festa i mercat del tió a Clariana
D

4 de desembre de 2015

llacuna.jpeg

El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argençola, organitza la 5a Festa i Mercat del Tió.
El proper diumenge 6 de desembre, Clariana tornarà a omplir-se de tions. Famílies d’arreu de Catalunya ja si han inscrit, per viure aquesta matinal que vol recuperar la tradició d’anar al bosc a buscar el Tió i portar-lo cap a casa per Nadal. Encara queden places per participar-hi, podeu trobar tota la informació per fer les inscripcions a la web www.eltrill.org
També durant tot el matí i obert a tothom es podrà visitar el Mercat del Tió on hi podreu trobar productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa. Una bona opció de cara a les festes de Nadal. El mercat estarà obert des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.
A partir de les 10 del matí: Esmorzar popular – botifarrada
A 2/4 de 1 del migdia: Presentació del conte “El Tió Aprèn a cuidar-lo” a l’església de Santa Maria. La presentació anirà a càrrec dels seus autors, tots dos veïns d’Argençola. Són en Ton Lloret Ortínez i en Martí Garrancho Rico. El conte ens presenta a dos científics estrangers, Max Palmerius i Frederich Inche, que van aterrar un bon dia a Argençola on hi van descobrir els tions i van començar a fer-se preguntes sobre que era i com s’ho feia aquest tronc que la gent porta a casa seva per Nadal, l’alimenta de fruita i galetes i acaba cagant llaminadures i regals per a tota la família. Al llibre hi podreu trobar totes les respostes per convertir-vos en autèntics Cuidadors de tions.
El Trill i l’Ajuntament d’Argençola volen convidar tothom a assistir-hi.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?