Derrota del Monbus IHC a l’Olímpic de Vic
D

1 de desembre de 2013

foto-3Foto D.Figueras IHC Blocat.- El Monbus IHC ha tornat a marxar amb les mans buides de l’Olímpic de Vic i amb un resultat que no reflexa amb exactitud tot el que ha passat a la pista. Els igualadins han disposat d’un penal i dues accions claríssimes de 2×1 … i han enviat tres boles al pal. I malgrat tot això s’han quedat a zero. El Vic ha aprofitat les seves oportunitats i s’ha quedat amb els 3 punts. I així s’explica el partit. La primera meitat ha estat de control per part dels dos equips i amb poques accions clares de gol. L’Elagi, que ha tornat a tenir una gran actuació, ha aturat un penal amb el 0 a 0 en el marcador. No ha pogut fet el mateix amb un remat exterior de Rocasalbas al minut 17. No hi ha hagut més gols fins arribar al descans. En canvi a la segona els locals han sortit més embalats i Bartrés ha aconseguit dos gols interiors (un al segon pal, l’altre escopint una bola penjada a l’àrea) que han posat molt difícil el partit. A falta de 4 minuts per acabar Rocasalbas ha sentenciat amb una FD per 10 faltes d’equip. Amb el 4 a 0 en el marcador Met Molas ha disposat d’un penal que no ha pogut transformar i l’Elagi ha aturat una altra FD ja en l’últim minut de partit. A la fi derrota i a esperar a la següent jornada per sumar més punts a la classificació (tot i que el Voltregà arribarà dijous a Les Comes absolutament crescut després del 12 a 2 contra el Vilanova). VIC 4 (1/3) Grau, Ordeig, Titi, Rocasalbas (2), Cristian, equip inicial. Bartrés (2), Bancells i Molera. MONBUS IHC 0 (0/0) Elagi, Molas, Ton, Pla i Vives, equip inicial. Jassel, Muntané. Garreta, Vilaseca, A.Ferrer. GOLS: 1-0 Rocasalbas (m 17). SEGONA PART. 2-0 Bartrés (m 5), 3-0 Bartrés (m 12), 4-0 Rocasalbas FD (m 21).