11.5 C
Igualada
Dissabte, novembre 28, 2020

David Andrés és reconegut com el 7è millor cuiner jove del món

El jove cuiner igualadí David Andrés, xef del Somiatruites i cap de cuina de l’Àbac, ha participat aquest diumenge al concurs San Pellegrino Young Chef celebrat a Milà i que escull els millors xefs joves de tot el món.

Andrés va presentar el plat “Buscant l’aprofitament integral de la tonyina vermella”, un plat elaborat amb l’ajuda del seu mentor, Oriol Castro, xef del Disfrutar de Barcelona. Amb aquesta proposta l’igualadí va aconseguir la 7a posició després de la valoració del jurat, format per referents de la gastronomia mundial.

El japonès Yasuhiro Fujio va ser nomenat com el millor xef jove del món, presentant un plat marí amb el nom de “Across the sea”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...

Eixarcolant publica el Calendari del Bon Consumidor per al 2021

Ser conscients de les implicacions d’allò que consumim, per fer del consum una eina de canvi que contribueixi a afrontar els reptes ambientals, socials...

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre...

Final d’etapa

L’adeu definitiu de la Montserrat Carulla m’ha revifat una sèrie de pensaments que tenia més o menys somorts i s’han fet vius en aquest...

Igualada farà testos antígens ràpids massius entre dimarts i dijous

L’Hospital Clínic i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), en col·laboració amb els ajuntaments i els centres de salut de la Conca...
Compartir