Cròniques de l’Igualada Volei Club del cap de setmana del 21 i 22 de gener
C

24 de gener de 2017

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CV Vilafranca Negre. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-19/22-25/25-19/25-19) favorable als locals. En tot moment els igualadins van portar el ritme de partit, amb una gran defensa, aprofitant els contraatacs i amb atacs contundents per distanciar-se en el marcador i dominar els sets des de l’inici.

En algun tram del partit l’IVC va cometre més errors no forçats del compte, el qual va fer que els de Vilafranca guanyessin el segon set, finalment els locals, amb un joc bastant complet i aprofitant els errors del rival, van guanyar el tercer i quart set per endur-se el partit.

El pròxim partit de l’IVC serà el 5 de febrer a la pista del FS Castellar Candelsa.

Sènior Femení

El Alain Afflelou Sènior Femení va perdre per 1-3 al fortí davant l’Ametlla del Vallés en l’últim partit de fase, partit intranscendent amb més d’una baixa, ara toca esperar el sorteig per començar la fase d’ascens.

Sènior Femení “B”

Pel que fa l’Alain Afflelou Sènior Femení “B” va patir una altra derrota a casa de l’Avinyó, per 3-0, on les igualadines no van mostrar la seva millor versió, també esperant el sorteig per les següents jornades.

Sènior Femení “C”

L’Alain Afflelou Sènior Femení “C” a la seva visita al Colegio Aleman van començar guanyant el primer set, i no van arribar a consolidar el bon joc d’inici de partit, perdent finalment 3-1, també a l’espera del sorteig de fases.

Juvenil Masculí

El Juvenil Masculí va rebre al lider indiscutible de la categoriam el Sant Pere i Sant Pau, on el tres sets van anar a Tarragona, tot i això els igualadins van resistir com van poder la superioritat i fent més d’un punt de mèrit. Cal dir que alguns jugadors juvenils del Sant Pere i Sant Pau formen part de l’equip que va aconseguir la Copa del Príncep fa dues setmanes. Tota una experiència viscuda pels igualadins, a l’espera de l’últim partit de fase, esperem començar la segona volta amb equips més igualats.

Juvenil Femení

El Juvenil Femení van perdre en la seva visita a Rubí per 3-0 en un partit fluix on en cap moment va haver-hi una sensació de continuïtat i molts errors no forçats, ara esperem també la segona volta.

Cadet Femení

En canvi el Cadet Femení sí que va aconseguir la victòria a domicili per 1-3, en un partit molt emocionant, on les igualadines van mostrar molta solidesa i comunicació a pista, una victorià per afrontar la segona volta amb optimisme.

Recordeu que podeu mirar horaris a les xarxes socials, ja que a hores de ara estem pendents del sorteig.