Cristina Checa serà la número 2 de Junts x Vilanova

675

El candidat a l’alcaldia per Junts x Vilanova del Camí, Jordi Barón ha fet públic una de les noves incorporacions al seu equip. Es tracta de Cristina Checa, qui acompanyarà a Barón fent tàndem com a número 2 de la candidatura de les pròximes eleccions municipals del 26 de maig a Vilanova del Camí.

Cristina Checa, vilanovina de tota la vida, compta amb una llarga experiència professional com a tècnica en prevenció de riscos laborals en una important empresa del territori, que combina amb l’entusiasta tasca de ser mare de 3 fills, i haver participat d’una forma activa durant els últims anys en l’AMPA de la escola.

Checa, afirma haver acceptat donar el pas a encapçalar el projecte de “Junts x Vilanova”, juntament amb l’alcaldable Jordi Barón, pel fort convenciment que a Vilanova del Camí cal un canvi de rumb polític que retorni la dignitat institucional i bon govern que mereix la nostre ciutat.

“Em presento amb la il·lusió i convicció de treballar per millorar Vilanova els pròxims anys amb un gran sentit del compromís i responsabilitat, i poder posar tots els meus coneixements i experiència al servei del poble que m’ha vist créixer”. Checa també afirma que “hem de treballar tots junts, sempre en positiu i fent propostes que ens ajudin a deixar un municipi millor del que ens hem trobat als nostres fills”.