Ciutadans dóna a conèixer els candidats a Vilanova, Piera i Cabrera d’Anoia

436

Alejandro Merino Giró serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Vilanova del Camí en les eleccions del proper 26 de maig. Merino,de 52 anys, és Tècnic superior en disseny mecànic, especialitzat en el desenvolupament de maquinària industrial. Ha treballat en diverses empreses de la comarca totes elles relacionades amb el disseny i la fabricació d’elements mecànics. Des de l’any 1999 treballa en una enginyeria de Vilanova del Camí.

Merino té una àmplia trajectòria en directives d’entitats esportives del municipi, a més d’haver format part de la candidatura d’Independientes por Vilanova – Veïns amb Veu.

Alejandro Merino, candidat de Ciutadans a Vilanova del Camí

José Antonio Lanuza, candidat a Cabrera d’Anoia
Per la seva banda, José Antonio Lanuza serà el candidat del partit a Cabrera d’Anoia. Lanuza,de 65 anys, és a l’actualitat empresari del sector alimentació, al qual hi pertany de fa 30 anys.
Veí de Cabrera d’Anoia des de fa prop de 30 anys. Té una llarga participació amb entitats esportives i socials de la localitat. En especial al Fútbol de Cabrera, del qual forma part en la Junta Directiva de l’entitat esportiva.

Jorge Bernués ho serà de Piera
L’altre candidat que s’ha conegut de la formació taronja és Jorge Bernués, que serà el cap de llista per Piera. Bernués, de 44 anys, és llicenciat en ADE i Diplomat en ciències empresarials per la Universitat de València. Va complementar els estudis amb un Màster Borsàtil i financer. Ha desenvolupat la seva tasca profesional en els departaments financers de diverses
empreses.

En l’actualitat treballa en una empresa del sector industrial com a Director de finances i Recursos humans.