Cap de setmana de Festa Major a Orpí

53

Captura de pantalla 2015-09-16 a la(s) 19.12.48.jpg

Enguany la Festa Major s’ha avançat una setmana donada la coincidència amb les eleccions del 27-s. Des d’Orpí sempre hem intentant celebrar la FM els dies més pròxims possibles al nostre patró Sant Miquel (29 Setembre), però aquest any hem cregut que perquè tothom pugui gaudir i celebrar la festa major com cal no hauria de coincidir amb les importants eleccions que està apunt d’afrontar el país.
Aquesta Festa Major comença el divendres 18 de setembre a les 9 amb el pregó a càrrec dels “The Orpí Brothers”, i a continuació tindrà lloc el Sopar Popular tot a la plaça Sant Jordi. A partir de les 12 de la nit a la plaça Alfons Pons i Riba tindran lloc els concerts de Primo Zon y los culpables de todo (Carme-Igualada) i The Parker’s (Orpí) i per acabar la nit Disco-mòbil amb DJ Pepe i Dj Molí Vell (Carme) fins la matinada.
El dissabte 19 de setembre a les 9 del matí tindrà lloc el Tir al Plat i a la tarda a les 17 es durà a terme la Gimacana familiar que continuarà amb una xocolatada per a tothom a la plaça Alfons Pons i Riba. A les 23 hi haurà Nit d’havaneres amb el grup Blau Mediterrà amb rom cremat per a tots els assistents.
El Diumenge 20 a les 12:30 tindrà lloc la Missa Solemne a l’Esglèsia de Sant Miquel d’Orpí, que continuarà a les 13:30 amb el Ball de Panderetes de Sant Quintí de Mediona. A les 14:30 tindrà lloc el Dinar de Festa Major i en acabat l’espectacle de Màgia a càrrec de Mag Litus Kil i el Bingo de sobretaula. A les 18:30 finalitzarà la Festa Major amb el Concert dels Músics de Santa Kàndia
L’Ajuntament d’Orpí us convida a participar de tots els actes i us desitja que passeu i gaudiu una molt bona Festa Major.
No oblideu a Orpí, Gresca, Plat Fondo i Porró de Vi!!