16.6 C
Igualada
Dilluns, 11 desembre 2023

Un article de

Calaf ja té tancat el programa de Festa Major, que començarà l’1 de setembre
C

Publicitat

La Festa Major de Calaf es celebrarà com sempre el primer cap de setmana de setembre, del dijous 1 al dilluns 5, i ja té el programa d’actes definit.

El cap de cartell d’aquesta edició serà el grup de Terrassa Doctor Prats presentant el seu quart disc “Pel cantó bo” (Música Global 2022). La banda actuarà la nit del dissabte 3 de setembre a la plaça dels Arbres a partir de les 23.30h i compartirà escenari amb el grup Maruja Limón i dj Send0.

D’altra banda, Natxo Tarrés (ex cantant de Gossos) & The Wireless faran reviure Bob Marley durant el concert de divendres 2 de setembre a la nit, després del pregó.

Pel que fa al públic infantil, el grup d’animació Xiula actuarà el dissabte 3 a les 17.30 h amb l’espectacle “Big Chicken” amb què faran un repàs per tots els seus èxits.

La gran Orquestra Selvatana serà un altre dels plats forts de la programació que després de l’èxit de l’any passat, enguany tornarà a amenitzar el concert i el ball del dilluns 5 de setembre a la tarda.

Dins de la programació de la Festa Major tampoc hi faltarà el country amb Joe Fields, dijous al vespre a plaça BCN 92; el concert de Sardanes amb la Cobla Juvenil Ciutat de Solsonsa, el diumenge 4 després de missa o el concert d’havaneres amb Havàname, el diumenge 4 a la tarda.

Finalment, també hi haurà les propostes més populars a càrrec de les entitats com la cercavila dels Geganters i Grallers el dissabte a la tarda o el correfoc amb els Diables de l’Alta Segarra el diumenge a la nit. Un gran castell de focs clourà des del Castell la Festa Major el dilluns al vespre.

Pots consultar tots els horaris detallats i actes al programa de mà

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies