24 de març de 2020

BUFF presenta un ERTO que afectarà a 162 treballadors

L’empresa igualadina BUFF ha anunciat aquest dimarts que ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, un ERTO, que afectarà a 162 persones de la plantilla, que representen el 71% de la plantilla. Determinades activitats orientades a donar serveis mínims a clients i totes aquelles enfocades a desenvolupar els projectes estratègics de la companyia, però, es mantenen operatives amb teletreball.

En un comunicat enviat els mitjans, BUFF explica que “aquesta mesura respon a motius de força major a causa de la declaració de l’estat d’alarma per part del govern espanyol i que, de manera semblant a altres països europeus, ha provocat que la major part de botigues d’esports -principals clients de la marca- romanguin tancades”.

L’empresa ja va anunciar, el passat 13 de març, el tancament de les instal·lacions –oficines, planta de producció i magatzem– de la seu central, situada a Igualada, i de les seves botigues. Des de BUFF justifiquen aquest ERTO perquè “aquestes circumstàncies extraordinàries requereixen mesures immediates amb l’objectiu de preservar la seguretat i la salut de les persones i reduir la propagació del virus d’una banda i, d’altra banda, garantir la viabilitat econòmica de la companyia i els llocs de treball”.

El comunicat acaba explicant que “es tracta d’una mesura flexible i progressiva que permetrà reincorporar persones en funció de l’evolució de la situació i de les necessitats de l’empresa”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: