María Fernández entrenarà l’any ve l’IFHCP
M

19 de juny de 2017

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins té l’honor i el privilegi de comunicar que l’entrenadora del primer equip per a la propera temporada, serà la Maria Fernández Grande Pulgui, entrenadora de l’Hostelcur Gijón les darreres cinc temporades, on hi ha guanyat l’OKlliga, el sots campionat de la Copa d’Europa i els sots campionat de la Copa de la Reina aquesta temporada, i dues Copes de la Reina en anteriors edicions.

A més a més, l’asturiana també assumirà la direcció del segon equip, serà la coordinadora dels equips sèniors i tindrà competències en la direcció esportiva del club.

L’equip directiu va contactar amb ella fa unes setmanes i li va proposar encapçalar l’ambiciós projecte esportiu a quatres anys que s’ha marcat el club, per tornar l’equip anoienc a l’elit de l’hoquei patins.

Des de la Junta Directiva del club, i en nom de tots els socis, sòcies, jugadores i seguidors, donem la més calorosa benvinguda a la “Pulgui”, amb la il·lusió i l’esperança de que aquest sigui l’inici d’una altra etapa històrica, tant per al club, com per a ella, i li agraeix que hagi acceptat i faci seu el repte de tirar endavant el projecte esportiu.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?