8.4 C
Igualada
Dilluns, 4 desembre 2023

Un article de

350 respostes a les preguntes d’Igualada Som-hi
3

Publicitat

Igualada Som-hi ha plantejat durant el mes de gener 25 preguntes d’àmbits diversos per generar debat i noves propostes de cara a les eleccions municipals i n’ha rebut fins a 351 respostes, a través de Whatsapp, Twiter, Facebook i Instagram. A partir d’aquestes respostes, la candidatura encapçalada per Jordi Cuadras treballarà per elaborar el programa electoral.

Alguns dels interrogants que ha plantejat la plataforma són “Podem fer una Igualada millor?, “Igualada garanteix el dret a l’habitatge de tothom?”, “Fem que tots els barris siguin de primera?”, “On són les inversions industrials que va prometre l’alcalde?”, “Lluitem perquè l’Hospital tingui els metges que necessita?” o “Quin futur volem pel Rec?”, entre d’altres. A través de les preguntes, Igualada Som-hi també ha interpel·lat la ciutadania sobre àmbits com educació, cultura, economia, urbanisme, noves tecnologies, reciclatge, Conca, esport, mobilitat, comerç, el tren gran i ràpid amb Barcelona o la diversitat LGTBI.

Des d’Igualada Som-hi afegeixen que “preguntar és la millor manera d’engegar un nou projecte polític per la ciutat. Som gent inquieta i inconformista i preguntar reflecteix aquesta actitud per construir noves idees per Igualada”. La candidatura explica que “les 351 respostes rebudes durant la campanya ens han servit per copsar tots els colors que hi ha a la ciutat. Les coses no són de blancs o negres i amb les preguntes hem donat veu a molts matisos per fer una Igualada millor”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies