L’Ajuntament d’Igualada obre el termini de sol·licitud d’ajuts per al pagament de la matrícula universitària
L

15 de juny de 2016

L’Ajuntament d’Igualada obre, entre el 13 de juny i el 15 de juliol, període per a sol·licitar ajuts per al pagament de la matrícula universitària. Els requisits de la convocatòria i la documentació necessària es poden trobar entrant al web tramits.igualada.cat, visitant l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) a la Plaça de l’Ajuntament, 1, o trucant al telèfon 93 803 19 50.

 
Per a poder-hi optar, cal que el sol·licitant i la seva unitat familiar estiguin empadronats a la ciutat des de sis mesos abans, ser estudiant de grau de primer o segon cicle en una universitat amb seu a Catalunya i estar matriculat d’un mínim de 48 crèdits, exclosos els crèdits dels quals ja ha estat matriculat i els estudis de postgrau, màster i doctorat. Cal també tenir acreditat per l’Agència de Gestió d’Estudis Universitaris (AGAUR) el tram de renda familiar entre 1 i 5 inclosos, en el curs 2015/2016. En funció d’aquest barem, es concediran ajuts màxims de 400 euros per les persones amb renda familiar acreditada en els trams 1 i 2, de màxim 300 euros per als acreditats en els trams 3 i 4 i de màxim 200 euros per les persones del tram 5.

 
El consistori preveu destinar aquest any 2016 una quantitat màxima de 50.000 euros a la concessió d’ajuts per aquest concepte.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta