Caixabank ofereix una xerrada de lideratge i diferenciació a empresàries anoienques
C

9 de maig de 2016

CaixaBank ha ofert avui a 54 empresàries de l’Anoia la sessió de treball “Dones directives i lideratge” sobre direcció i diferenciació empresarial. Aquesta sessió, que s’emmarca dins del cicle de xerrades denominat dialoga, s’ha desenvolupat a l’oficina A Diagonal que l’entitat té a Barcelona.

 
La jornada, que s’ha dirigit a empresàries, comerciants i emprenedores de l’Anoia, té com a objectiu aportar idees per a conèixer quina és la situació de les dones, avui en dia, en el món empresarial.

20.01.2016, Barcelona Conferència Mujeres Directivas y liderazgo a càrrec de Montse Escobar a l' Oficina A de Av Diagonal. foto: Jordi Play
Conferència Mujeres Directivas y liderazgo a càrrec de Montse Escobar a l’ Oficina A de Av Diagonal.
Foto: Jordi Play

L’obertura de la jornada ha anat a càrrec de l’Anna Mòdol, Directora d´Àrea de Negoci a l´Anoia-Baix Llobregat de CaixaBank, la qual ha presentat les actuacions encaminades a recolzar el finançament i la millora de la competitivitat del sector empresarial mitjançant CaixaNegocis, un nou model de relació que tracta de donar resposta a les noves necessitats de crèdit i de serveis per tal d’impulsar iniciatives empresarials.

 
La sessió ha continuat amb la intervenció de Montse Escobar, directora de la Divisió RRPP de Grey España. Llicenciada en periodisme, Direcció de Protocol i PDD IESE, qui ha explicat que “cada dia són més les dones que juguen un paper important a l’hora de prendre decisions en empreses i organitzacions, per això incorporar la seva perspectiva en el món empresarial complementa estils, coneixements i experiències”.

Aquesta sessió forma part d’un cicle de xerrades denominat dialoga que CaixaBank està duent a terme en les oficines A, la nova generació d’espais destinats per a l’atenció dels seus clients. CaixaBank organitza aquest cicle de xerrades amb els que compta amb  experts en diverses matèries amb un clar objectiu: atendre els interessos dels diversos públics interessats en la formació financera, negocis, família i benestar de la gent gran.

 
Amb l’objectiu d’apropar els coneixements sobre lideratge i diferenciació empresarial al màxim d’empresàries, comerciants i emprenedores, aquesta conferència s’impartirà a les 37 direccions d’Àrea de Negoci de la Direcció Territorial de Barcelona de CaixaBank.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta