Un article de
Veuanoia

El conseller de Cultura Santi Vila visita Calaf
E

Santi Vila, Maria Senserrich al photocall dels Pastorets de Calaf
1 de febrer de 2016

Santi Vila, Maria Senserrich al photocall dels Pastorets de Calaf

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, va visitar diumenge Calaf on, després de la recepció oficial a l’Ajuntament, va assistir a la darrera representació dels Pastorets, que aquest any han celebrat el 90è aniversari. El conseller Vila va fer la visita acompanyat de la diputada per l’Anoia, Maria Senserrich.

Santi Vila a l'Ajuntament de CalafEn arribar al consistori, Vila es va trobar amb tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Calaf, es va interessar pels temes més importants que en aquests moments tenen sobre la taula, va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i va rebre de mans de l’alcalde, Jordi Badia, una rèplica en miniatura del campanar i l’església de Sant Jaume.

En finalitzar la recepció a l’edifici consistorial, el conseller Santi Vila i tota la delegació van desplaçar-se fins el Casal de Calaf, on l’esperaven representants d’aquesta entitat per mostrar-li l’equipament i els preparatius per a la darrera representació dels Pastorets. Abans de veure l’espectacle va poder saludar Ramon Folch i i Camarasa, fill de Josep M. Folch i Torres, autor dels Pastorets que es representen a Calaf, que també va gaudir d’aquesta última sessió.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta