Victòria còmode i contundent del Monbus CB Igualada a Badalona
V

18 de febrer de 2020

La passada jornada era de descans per a la conferència C de lliga EBA. Passat el descans, al Monbus CB Igualada li va tocar desplaçar-se a Badalona per enfrontar-se al Maristes Ademar. El partit es va disputar el passat diumenge al pavelló Països Catalans de Badalona.

El matx començava amb un parcial de 2 a 12 a favor dels igualadins que amb un alt ritme i encert exterior sorprenien als locals amb un inici fulgurant. Un temps mort apagaria una mica la dinàmica dels anoiencs i generava una petita reacció badalonina, de totes maneres s’arribava al final del primer període amb un 10 a 21.

En el segon període, els blaus no tornarien a tenir el ritme de l’inici del partit i sense un alt encert exterior les diferències es mantindrien per arribar a la mitja part amb un 24 a 39. Al tercer quart, a diferència dels dos primers, s’imposaven els atacs per sobre les defenses, un període d’alta anotació per als dos equips (24-27) mantenia als blau i grocs a prop dels 20 punts a favor en el marcador.

L’últim període va tornar a ser igualadí recuperant encert des del 6,75 i va elevar la diferència a gairebé 30 punts. 63 a 90 final per sentenciar la victòria igualadina. Balanç de 15 victòries i 3 derrotes per als igualadins per mantenir la segona posició. La setmana que ve, el Monbus CB Igualada rebrà al SESE a Les Comes.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?