El Physic CB Igualada perd a Les Comes en un partit fred i sense ritme

27 de febrer de 2017

Inici de la segona fase a les Comes i derrota en un partit fred i sense ritme per part de les noies del Physic CB Igualada contra un Grup Barna que no ha deixat de treballar en tot el partit. El matx ha començat amb una baixa anotació per part de les noies d’en Pep Piqueras, que als 4 minuts de joc portaven només un punt. Això ha estat degut a la poca circulació de pilota i el molt baix encert en el tir. La defensa en zona de les visitants fa que majoritàriament anotem només de tirs lliures. S’arriba al final del primer quart amb un resultat favorable a les visitants de 14-17.

En el segon quart, el partit ha seguit similar al primer període. Poca circulació per part de les igualadines, no ens trobem còmodes a l’hora d’atacar i en defensa poca activitat, estan molt lluny del nivell defensiu col·lectiu al que normalment estem acostumats. Les noies del Barna per davant del marcador, han treballat de valent durant molts minuts. Als 7 minuts del segon quart, per sota en el marcador (18-25), les igualadines després d’un temps mort, han tornat a agafar el ritme defensiu i això les ha permès marxar a la mitja part amb un resultat favorable de 26-25.

A la represa del partit, la poca anotació ofensiva per part de les igualadines, que només van anotar tres punts i van ser des de tirs lliures, i l’encert per part de les visitants, amb dos triples al final del període, van condemnar a les igualadines ha marxar al final del tercer període amb un resultat de 29-37.

En l’últim quart del partit les igualadines tot i la diferència en el marcador, s’han posat per davant als 5 minuts del període (39-38), però les visitants que no han deixat de creure que s’emportàvem la victòria, han tornat a estar més encertades en el tir i al final han aconseguit marxar de Les Comes amb una victòria a favor de 45-52.

Toca seguir treballant i no regalar res en una segona fase que será durísima i caldra lluitar a cada partit.

CB IGUALADA (45):  C. Carner (7), L. Figueras (-), S. Carrasco (9), J. Lamolla (8), M. Jane (8), M. Amatller (3), B. Sellares (3), M. Fernandez (-), B. Armengol (4), M. Teixidor (3), E. Freixes (-).

GRUP BARNA A (52): G.Collado (-), I. Urera (-), L. Gran (8), N. Savo (8), A. Torrion (4), A. Rereziartoa (13), E. Marizcaz (13), O. Lopez (3), S. Perea (3).

PARCIALS: 14-17, 12-8 (26-25), 3-12 (29-37), 16-15 (45-52).

ÀRBITRES: B. Verdejo, R. Marmol.