El Parc Fluvial es consolida com l’escenari ideal per a l’Anoia Race Tour

34

anoia-race-vilanova-veuanoiaLa zona natural del parc fluvial de Vilanova del Camí ha estat aquest cap de setmana, l’escenari d’una nova edició de l’Anoia Race Tour, un esdeveniment concebut des de la vessant turístico-esportiva que fa ruta per la comarca des de fa sis edicions. Segons Antoni Maturana, regidor d’Esports de Vilanova del Camí, l’experiència ha estat molt bona al llarg del cap de setmana, tot i que desigual depenent de les activitats, algunes amb més afluència que altres. En conjunt, però, afirma que “la satisfacció és general” i que “la majoria de participants ha elogiat l’espai natural d’aquesta edició i han destacat la idoneïtat de l’entorn”. L’activitat es va repartir al llarg del cap de setmana, però va ser sobretot diumenge el dia de més afluència.

El dissabte s’havia concebut en un format menys competitiu i més familiar. Unes quaranta persones van participar en la caminada dinamitzada pel Club Nòrdic Walking Catalunya Central que va tenir el suport de la Colla i de Vilanova Comerç. També dissabte es va fer una exhibició d’Agility a càrrec d’Agrapes, que com reconeix el regidor no va tenir la resposta esperada, “malgrat que ja hi ha força gent que fa ús d’aquest nou espai per a la pràctica d’agility amb les seves mascotes”, afirma Maturana.

A la tarda, la bicicleta de muntanya va ser la protagonista amb les 3 hores de resistència en BTT que van aplegar força participació. “El circuit era molt agraït i hi havia una part de ziga-zaga que va agradar tant als ciclistes com al públic” explica el regidor vilanoví. Era la primera prova federativa del cap de setmana i suposava la posta a punt dels 25 equips participants de cara a la cita de diumenge, que es disputava el plat fort, amb la Copa Catalana de Ciclocròs que organitza la Federació Catalana de Ciclisme.