Montse Argelich i David Prat acompanyaran a Enric Conill al capdavant de la llista d’ERC a Igualada

436

Ho avançava La Veu en l’edició de la setmana passada i ahir divendres es va confirmar. Montse Argelich i David Prat acompanyaran a Enric Conill en les primeres posicions de la llista d’Esquerra a les eleccions municipals d’Igualada. Montse Argelich, que és la presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, donarà el pas a la política, mentre que David Prat escala de la cinquena posició en què anava a les eleccions de 2015 fins la cinquena.

En la seva intervenció, Montse Argelich afirmava que “és el moment de les dones, d’agafar responsabilitats i no tenir por de ser-hi”. Per la seva banda, David Prat, criticava la gestió de l’actual equip de govern i afegia que “Igualada necessita un canvi. Fa vuit anys que estem fent el mateix, com a ciutat no hem assumit els reptes que teníem i això tindrà conseqüències si no hi fem front”.

Va tancar l’acte el cap de llista dels republicans, que afirmava que “som un equip ampli, amb ganes de treballar, i sent un reflex d’aquella ciutat i país que volem construir, amb diversitat. Volem ser el govern municipal per afrontar els reptes del futur”.

Altres noms de la llista d’Esquerra que es van conèixer ahir van ser Iolanda Gandia, en la quarta posició, Joan Valentí i Cristina Navarro, que aniran en cinquena i sisena posició respectivament.