Marc Castells es presentarà a la reelecció com alcalde d’Igualada

85

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat avui dimecres que es presentarà a la reelecció a les properes eleccions municipals de maig de 2019, després de comunicar-ho al president del PDeCAT, David Bonvehí. Castells es sotmetrà a una assemblea de ratificació de la militància el proper gener, i serà presentat en un acte públic el mes de març amb la presència, des de Brusel.les, del president legítim de la Generalitat, Carles Puigdemont.
Castells, que es presentarà sota el nom “Junts per Igualada”, ha manifestat que la seva serà “la gran aposta del centre a Igualada, ja que hi ha tres candidatures que afirmen que són l’esquerra autèntica, i per l’altra banda hi ha la dreta del PP i potser l’extrema-dreta de Vox. Al mig estarem nosaltres”. El candidat ha manifestat que “se que molta gent ens voldrà donar el seu suport, perque ja m’ho han dit, alguns per formar part de la candidatura”.
Respecte la possibilitat que l’actualitat nacional pugui fer deixar a Marc Castells per una administració superior, com ja ha succeït amb les conselleres igualadines Àngels Chacón i Alba Vergés, l’alcalde explica que “ja em van proposar d’anar a les llistes del Parlament i vaig dir que no. La meva prioritat és Igualada, però jo tampoc tinc una bola de vidre. En aquest moment pot passar de tot, recordo que tinc encara tres querelles a Fiscalia”, en relació al procés d’independència.