L’IHC segueix la ratxa i derrota el Girona a Les Comes

1 de maig de 2017

L’IHC CALAF GRUP manté la seva dinàmica positiva i amb la victòria contra el Girona ha fet un pas endavant molt important de cara al primer objectiu de la temporada, mantenir-se entre els grans. Els arlequinats han sumat la quarta victòria consecutiva ampliant la ratxa que va començar amb aquell empat a la pista del Vendrell.

I això que han començat perdent. Ha estat un ex-igualadí, Raúl Pelicano qui ha avançat als visitants amb un remat en diagonal que ha entrat per l’escaire. Portaven 1 minut i mig de partit i els de Ferran López ja sabien que haurien de pedalar per remuntar. I ho han fet. I ràpid. Només 2 minuts després Garcia ha muntat una teva-meva amb Bars que l’argentí ha clavat a a xarxa des del segon pal. I 4 minuts després el mateix Manu ha avançat a l’IHC amb un remat exterior. Amb 2 a 1 s’ha acabat la primera meitat.

1 GOL I 2 FALTES

Un gol és el que ha marcat Sergi Pla al minut 6 per reforçar el marcador (aprofitant que li havien fet una falta que no han assenyalat i que l’havia deixat estés a terra. La bola li ha retornat estant ell sol en zona ofensiva i el davanter vigatà ha clavat el 3 a 1. El marcador es podria haver ampliat amb una FD que s’ha estabellat al pal. Però també es podria haver reduit des del mateix punt. Per que l’IHC ha jugat molts minuts amb 8 faltes d’equip. Però els ha sabut jugar i el marcador ja no s’ha mogut. Els punts, fins a 32, s’han quedat a les Comes. Divendres els igualadins aniran cap a Alcobendas a mirar de portar-ne de fora.

IHC CALAF GRUP 3 (2/1) Elagi, Bars, Met Molas, Manu (2) i Pla (1), equip inicial. Tety, F. Bargalló. Dani, Méndez i Del Valle.

GIRONA 1 (1/0) Llaverola, Gómez, Povedano, Pelicano (1) equip inicial. D. Carles, Josep i Garcia.

GOLS: 0-1 Pelicano (m 1.30), 1-1 Manu (m 4) 2-1 Manu (m 8.10). SEGONA PART. 3-1 Pla (m 6)

INCIDÈNCIES: 400 espectadors a Les Comes per seguir aquest partit contra un Girona igualadinitzat (amb Llaverola, Pelicano, Povedano i Carles a les seves files).