L’empresa d’Igualada Cardiac Future iDea cardioprotegeix el Barcelona Open Banc Sabadell – 65è Trofeu Comte de Godó

187

L’empresa d’Igualada Cardiac Future iDea cardioprotegeix el Barcelona Open Banc Sabadell – 65è Trofeu Comte de Godó.  Cardiac Future iDea, amb seu a Igualada, ha estat l’encarregada d’oferir els desfibril.ladors a l’Open Banc Sabadell que se celebra aquests dies a Barcelona, concretament del 22 al 30 d’abril.

L’operatiu desplegat garanteix la salut cardíaca dels esportistes participants, la dels professionals treballadors i la dels milers de visitants. Per a l’ocasió, Cardiac Future iDea ha desplegat set desfibril·ladors automàtics en diferents punts del recinte esportiu, i s’encarrega del seu manteniment.

Marc Sanllehi, gerent de Cardiac Future IDea explica “la importància que  esdeveniments esportius com aquest donin exemple i comptin amb desfibril·ladors, ja que els participants estan sotmesos a grans esforços i exigències i la prevenció pot salvar vides”.

L’empresa Cardiac Future iDEA té experiència en càrdio-protegir espais públics i privats, treballa donant cobertura a tot l’estat. Es dedica exclusivament a oferir serveis de càrdio-protecció i ho fa de manera integral, des de la instal·lació d’aparells, assegurances fins a la formació homologada. Aquest 2017 l’empresa ha ampliat la seva plantilla i fruit d’un servei  a mida per cada projecte, ha signat contractes de serveis amb diferents administracions públiques i privades a tot l’estat.