ERC proposa a Marc Castells una reunió amb Educació per a “desencallar qui pagarà el conserge de l’escola Ateneu”

196

En el darrer ple extraordinari de l’Ajuntament d’Igualada, en què es va aprovar la moció per demanar al Departament d’Educació que autoritzi i concerti una línies d’ESO a les Escoàpies, el portaveu del grup municipal d’ERC Igualada, Enric Conill, va aprofitar per proposar a l’alcalde d’Igualada una reunió amb el Departament d’Educació per “resoldre qui pagarà el conserge de la nova escola pública de l’Ateneu i la llum, l’aigua i el gas”.

En aquest sentit el republicà assegura que “davant d’una noticia històrica per la ciutat, ningú entendrà que el govern municipal no faci tot el que està al seu abast per facilitar aquesta conversió de l’escola Ateneu” i Conill recorda que “segons la Llei d’Educació de Catalunya són els ajuntaments qui han d’assumir el cost del conserge i el manteniment de l’escola”. Tot i així, el portaveu republicà assegura que “per resoldre aquesta controvèrsia entre el govern municipal i el departament d’educació, proposo una reunió urgent amb el Departament per solucionar-ho. Sense retrets i assumint que, segurament, hauríem d’haver insistit més en treballar plegats des d’un bon principi”. Conill afegeix que “feia un any que s’estava treballant per aconseguir una nova escola pública a la ciutat i ara que ja és una realitat, tots hem de remar en la mateixa direcció. Seria un noticia nefasta per Igualada que el govern municipal no celebri i ajudi en tot allò que pot fer com a administració pública”.

Finalment el portaveu d’Esquerra explica que “tots hem de treballar per garantir que l’escola tingui els recursos necessaris a l’inici de curs i que, sobretot, no hi hagi un problema abans de començar pel que fa al conserge i al manteniment de l’escola”.